UPDATE CORONA-MAATREGELEN
Ford Onderhoud

Onderhoudsintervallen

Onze uiterst gekwalificeerde teams zorgen ervoor dat uw Ford in uitstekende staat blijft en veilig om mee te rijden, terwijl we ook de inruilwaarde niet uit het oog verliezen.

Uw Ford regelmatig laten onderhouden, zelfs buiten de voorgeschreven onderhoudsbeurten, voorkomt dat kleine complicaties grote, dure problemen worden.

Het juiste onderhoud dat uw Ford langer laat meegaan. Wij raden aan uw Ford te laten nakijken bij de voorgeschreven kilometerbeurten of de jaarlijkse onderhoudsbeurten (wat zich het eerst voordoet) om uw wagen in perfecte staat te houden.

Een geplande Ford-onderhoudsbeurt staat garant voor:

  • Gemoedsrust
  • Behoud van het recht op garantie
  • Behoud van de doorverkoopwaarde
  • Aantrekkelijke product- en serviceaanbiedingen
  • Handige afspraken
  • Gedetailleerde toelichting van de factuur en het uitgevoerde werk alsook een exacte, afgesproken prijs.

Wat u kunt verwachten:

  • Zeer aantrekkelijke product- en serviceaanbiedingen
  • Snel een afspraak op het tijdstip dat u past
  • Een exacte prijs voor het afgesproken werk
  • Gedetailleerde toelichting van de factuur en het uitgevoerde werk

Boek een service

Uw Ford-verdeler / Ford Erkend Hersteller zal ook samen met u rond de auto wandelen om het uitgevoerde werk te controleren. U kunt ook gebruikmaken van onze Ford Video Check-service waarbij onze opgeleide technici dertig verschillende elementen van de staat van uw voertuig vakkundig controleren en u een elektronisch verslag met uitleg over eventuele bevindingen bezorgen.

Onderhoudsprijzen

Ford Assistance

Uw Ford regelmatig laten onderhouden is niet alleen goed voor uw wagen, maar ook voor uw eigen gemoedsrust.

Bij de aankoop van elk nieuw voertuig krijgt u gratis 12 of 24 maanden Europese wegbijstand (afhankelijk van het model). Na dit jaar en bij elke voorgeschreven onderhoudsbeurt wordt deze wegbijstand met 12/24 maanden verlengd of tot aan de volgende onderhoudsbeurt en dit levenslang. Het onderhoud dient te gebeuren bij een Ford Erkend Hersteller volgens de officiële onderhoudsschema’s en voorschriften van Ford*.

(*) Regeling onderworpen aan voorwaarden. Leasing en rental voertuigen zijn uitgesloten.

Ford Protect Service Plan

Met Ford Protect Service Plan zijn de kosten voor onderhoud nooit meer uw zorg. Al uw onderhoudskosten zijn inbegrepen, volgens de voorgeschreven onderhoudsbeurten. Met het all-in Ford Protect Service Plan Plus zijn bovendien vervangingen van slijtageonderdelen, en ook eventuele herstellingen inbegrepen. Meer details bij uw Ford verdeler.

Algemene voorwaarden Ford Protect Service Plan.pdfAlgemene voorwaarden Ford Protect Service Plan Plus.pdf

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws


 

Beoordelingen