Over Ford Pro™

Over Ford Pro™

Wat is Ford Pro™?

Ford Pro™ zet alles wat u nodig hebt op één plek.

Onze missie is eenvoudig: we zijn er om uw bedrijfsvoertuigen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te laten rijden.

Wij kunnen u voorzien van een complete, end-to-end commerciële wagenparkoplossing en u hebt de flexibiliteit om de elementen van Ford Pro te kiezen die u nodig hebt – van het vinden van de juiste voertuigen, tot een scala aan intelligente software voor wagenparkbeheer, onderhoud van het voertuig en financieringsdiensten. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt de bedrijfstijd (uptime) van uw voertuig te verhogen en de productiviteit voor uw bedrijf te maximaliseren.


Waaruit bestaat Ford Pro™?

Ford Pro™ is een one-stop-shop. Achter de schermen werken meerdere facetten samen om alles te besturen.

 • Ford Pro™ Software™

  Ford Pro™ Software

  Ford Pro™ Software is een reeks softwaretoepassingen die gegevens en realtime visie op al uw wagenparkvoertuigen ontgrendelen. Door gegevens over de staat en telematica van voertuigen live om te zetten in bruikbare informatie, helpen we u de beschikbaarheid, veiligheid en beveiliging van voertuigen te verbeteren, uw elektrische wagenpark te beheren en de algehele productiviteit te verbeteren.

  Afhankelijk van de grootte en specifieke vereisten van uw wagenpark bieden verschillende smartphone-apps en softwareplatforms – waaronder Ford Telematics, Ford Telematics Essentials en FordPass Pro – u toegang tot een groeiend aantal belangrijke hulpmiddelen en abonnementen voor productiviteit en uptime van voertuigen.

  Meer over Ford Pro™ Software

 • Ford Pro™ Service

  Ford Pro™ Service

  Ford Pro is toegewijd aan het maximaliseren van de uptime van uw voertuig, het verlagen van uw kosten, het verhogen van de productiviteit, wanneer het u uitkomt. Slimmere beslissingen en snellere doorlooptijden dankzij de toegewijde, datagedreven ondersteuning van onze Transit Center verdelers en FORDLiive-centra, waardoor het beheer van uw verbonden Ford-bedrijfsvoertuigen zo effectief mogelijk is.

  En geniet van een reeks gespecialiseerde mogelijkheden, waaronder langere openingstijden, inspectie op dezelfde dag, Express service terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

  Meer over Ford Pro™ Service

 • Ford Pro™ E-Transit opladen

  Ford Pro™ oplaadoplossingen

  Thuis, depot en openbare oplaadoplossingen: we hebben het allemaal onder controle. Van transitieplanning, tot infrastructuur, tot het beheren van opladen als een dagelijks onderdeel van uw bedrijf, we staan klaar om u te helpen bij elk aspect van het elektrificeren van uw wagenpark.

  Ons Ford Pro™ -laadteam kan u helpen precies te bepalen waar en hoe elektrificatie kan helpen bij uw bedrijf. En het is niet alleen opladen, Ford Pro™ kan ook helpen met centrale facturering, thuisvergoedingen, oplaadbeheer en andere EV-specifieke E-Telematics-tools* voor uw wagenpark.

 • Ford Pro™ financiering

  Ford Pro™ financiering

  Til uw bedrijf naar een hoger niveau. Ford Pro™ Financiering biedt een jarenlange ervaring op het gebied van wagenparkfinanciering, met een waaier aan diensten en een probleemloze financiële administratie.

  Met directe toegang tot flexibele en vereenvoudigde oplossingen hebben we het leasen of kopen van uw bedrijfsvoertuigen eenvoudiger dan ooit gemaakt.

 • Ford E-Transit

  Ford Pro™ Software voertuigen

  Ford Pro™ bedrijfsvoertuigen zijn gebouwd om de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren en zijn geïntegreerd met fysieke functies en digitale diensten, allemaal ontworpen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke vereisten. Via Ford Pro™ hebben we ervoor gezorgd dat u snel en eenvoudig het juiste bedrijfsvoertuig van Ford kunt vinden, of het volgens uw exacte specificaties kunt laten maken.

  Of het nu gaat om een volledig elektrisch, benzine-, diesel- of hybride model, onze experts staan klaar om u te begeleiden naar de ideale voertuigspecificatie voor u. En als u iets meer op maat nodig heeft, kunnen wij u ook bij elke stap van het voertuigconversieproces adviseren.

  Ontdek voertuigen


 • Waarom Ford Pro™?

  Laten we het jargon doorbreken! Het is prima om te praten over 'op maat gemaakte oplossingen, 'intelligente software' en 'geïntegreerde services' ... maar waarmee helpt Ford Pro™ u eigenlijk? • E-Transit grille

  Bouw uw wagenpark


  Koop en financier voertuigen die aan uw specifieke zakelijke behoeften voldoen.

 • Verminder de uitvaltijd

  Verminder de uitvaltijd


  Blijf op de hoogte van het onderhoud met live software voor de bewaking van de staat van het voertuig.

 • E-Transit onderweg

  Controleer voertuigen


  Volg het gedrag van voertuigen en chauffeurs met Ford Pro™ Telematics-toepassingen.

 • Ford mechaniekers

  Verhoog productiviteit


  Maximaliseer de bedrijfstijd (uptime) van het voertuig met nieuwe service- en onderhoudsopties.

 • E-Transit opladen

  Beheer het opladen


  Plan en houd toezicht op het opladen van elektrische voertuigen met E-Telematics.

 • Behuur uw financiering

  Beheer uw financiering


  Breng voertuigen, conversies, garanties en onderhoudskosten allemaal samen op één plek. • FORDLiive
 • FORDLiive

  Als voertuigen stilstaan, dan stopt uw bedrijvigheid. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om uw voertuigen in goede staat te houden. FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productieve uptime van uw verbonden Ford-bedrijfsvoertuig te maximaliseren.

  Door middel van specifieke, datagestuurde technische ondersteuning maakt het slimmere onderhoudsbeslissingen en een snellere doorlooptijd mogelijk, wat uiteindelijk goed is voor uw bedrijf.


Wilt u meer weten over Ford Pro™?

Neem dan contact met ons op of kom langs om met onze medewerkers te spreken.


[*] Ford Pro Telematics is compatibel met de meeste voertuigen van fabrikanten, maar de productkenmerken kunnen verschillen.


Promoties

 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PRIVATE LEASE | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD TRANSIT

  Transit Trend - in Financiële Renting

  Transit Trend - in Financiële Renting
 • Bekijk de laatste promoties
Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws