UPDATE CORONA-MAATREGELEN
FordStore Waasland Automotive

FORDSTORE WAASLAND AUTOMOTIVE

FordStores bieden u een geheel nieuwe winkelervaring en nodigen u uit om Ford op een andere manier te ontdekken.

FordStore Waasland Automotive is een van de huidige FordStores die in België zijn geïntroduceerd. Gestroomlijnd, ontspannen en uitgerust met een scala aan interactieve technologieën, FordStores stelt u in staat Ford-voertuigen te verkennen, een reeks nuttige diensten te ontdekken en uw voertuig aan uw voorkeuren aan te passen. Met FordStore Waasland Automotive kunt u Ford-voertuigen verkennen, een reeks nuttige diensten ontdekken en uw voertuig aanpassen aan uw voorkeuren.


WELKOM IN UW FORDSTORE BEVEREN

 • FordStore Waasland Automotive Beveren
 • Nog meer keuze in de winkel

  FordStores zijn niet beperkt tot nieuwe voertuigen. Ze kunnen u ook helpen bij het vinden van een gebruikte Ford die is gebouwd volgens de strenge normen van Ford. Commerciële en vlootklanten zullen ook een speciale professionele ruimte vinden met gespecialiseerd personeel dat klaar staat om hen te helpen.


 • FordStore Waasland Automotive Beveren
 • Gemakkelijke navigatie

  In een FordStore is alles ontworpen om het kopen van een nieuwe Ford gemakkelijker en prettiger te maken voor de klant. De voertuigen zijn ingedeeld in "families", zodat u ze naast elkaar kunt vergelijken: de prestaties van het merk "ST", gezinsvoertuigen, enzovoort. In het gedeelte "Ontdek Ford" kunt u ook meer te weten komen over Ford-voertuigen en -diensten in het algemeen.


 • FordStore Waasland Automotive Beveren
 • Salon Vignale

  Deze omgeving nodigt u uit om de uitdrukking van luxe van Ford te ontdekken: Vignale. Profiteer van de persoonlijke diensten van een toegewijde accountmanager en ontdek Vignale en zijn productassortiment dankzij onze Vignale interactieve touchtafel.

  Maak een afspraak


Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws


 

Beoordelingen