De première van de nieuwe Ford Kuga!

25/02/2020

In het Waasland Shopping center in Sint-Niklaas kunt u werkelijk waar uren vertoeven. Of u nu op zoek bent naar de laatste modetrends of sale. Hier bent u aan het juiste adres! Niet alleen voor mode want sinds kort kunt u hier ook de laatste modellen van Ford Waasland Automotive bewonderen in het ‘Smart Lab’.

Met het zogeheten Ford Smart Lab probeert Ford in te spelen op het veranderende koopgedrag van automobilisten. Wilt u graag aanwezig zijn bij de première van de gloednieuwe Ford Kuga? Vergeet onze showroom dan niet te bezoeken tijdens uw dagje winkelen in Waasland Shopping. Graag lichten wij u persoonlijk toe waarom deze gloednieuwe wagen uw ideale metgezel zou zijn. 

Contacteer ons voor meer infoBekijk de Ford Kuga promoties


Waarom de nieuwe Ford Kuga uw ideale metgezel is

Afhankelijk van de uitvoering levert de auto hoge prestaties tegen een laag gemiddeld brandstofverbruik van 5.6 of 5.9 l/100 km, bij een gemiddelde CO2-uitstoot van 126 of 129 g/km. Alle uitvoeringen met 1.5 EcoBoost motor zijn standaard voorzien van een handgeschakelde zesversnellingsbak en voldoen aan de strenge Euro 6.2 emissienorm.

Beschikbaar in 4 uitvoeringen 

De Ford Kuga 1.5 EcoBoost is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, waarvan er één beschikbaar is als extra luxe variant ‘X’. De sterke Kuga Trend beschikt over 88 kW/120 pk, en staat aan de basis van het gamma. De Trend versie biedt standaard al veel luxe en connectiviteit. Zo is deze Kuga onder meer voorzien van SYNC 3 met een 8-inch touchscreen, navigatie, DAB+ en Bluetooth®/Voice Control, MyKey, Lane Departure Warning, Lane Keeping Aid en Road Edge Detection. Ook standaard: de draadloze smartphone lader, het FordPass Connect modem en parkeersensoren voor en achter.

De Kuga Titanium biedt boven de Trend een extra luxe afgewerkt in- en exterieur en beschikt onder meer over dual zone climate control, een automatisch dimmende binnenspiegel, Ford Keyless Entry en Ambient lighting, de subtiele sfeerverlichting. Hij staat op 17-inch lichtmetalen velgen en is afgewerkt met fraaie chromen accenten.

De ST-Line is ook leverbaar als ‘X’ variant. Deze extra luxe uitvoering heeft onder meer gedeeltelijk lederen Sensico bekleding, het 575 watt sterke B&O audiosysteem, Driver Alert, LED koplampen met grootlicht assistent, LED mistlampen met bochtverlichting, Driver Alert en Privacy Glass.

De Vignale variant beschikt over unieke ontwerpkenmerken en exclusief geproduceerd zacht aanvoelend leder, de Kuga Vignale brengt u naar een wereld van ongeëvenaarde verfijning!

De innovatieve SUV is niet alleen te bestellen als Plug-In Hybrid, maar ook als geavanceerde driecilinder 1.5 EcoBoost met cilinderuitschakeling. De nieuwe benzinemotor is er in twee versies: 88 kW/120 pk en 110 kW/150 pk.

Technische specificaties van de nieuwe Ford Kuga

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws